PRODUKTIVITÁS AZ INFRASTRUKTURÁTÓL A TERMELŐ ÜZEMIG
www.gmi.hu
Céginformáció
"Mindenki tudja,
hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani,
mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja."
(Albert Einstein)

A Gépészmérnöki Tervező, Kivitelező és Kereskedő Iroda (röviden: G.M.I. Kft.) 1993-ban alakult meg az általános és vegyipari gépészet területén előforduló tervezési , technológiai szerelési ,valamint karbantartási feladatok megoldására.

Ez a profil bővült 1995 évben a kazánok és energetikai berendezések telepítésével, üzemeltetésével és a földgázellátás kiépítésével, valamint technológiai gépek, gyártósorok telepítésével.

A G.M.I. Kft. csapata speciális szakértői irányítással és a vezető tervezői háttérbázis két évtizedes szakmai gyakorlatával működik az olaj-, gázipari, szilikát- és vegyipari épülettechnikai és energetikai gépészeti feladatok megoldásában.

A G.M.I.KFT. céljai között szerepel, hogy a kitőzött feladatokat teljesítmény garanciával lehetőség szerint teljes körűen oldjuk meg a tervezéstől kezdve az engedélyezésen át egészen az adott munka kivitelezéséig.

A G.M.I. Kft-nél az MSZ EN ISO 9001 szerinti minőségügyi szabvány bevezetésre került.

A G.M.I. szaktervezői elismert és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a Gázellátás, az épületgépészeti és a technológiai gépészeti tervezési feladatok megoldásában. A fentiek keretében vegyipari gép-és berendezések ,-( háztartásvegyipari és kozmetika- ipari )- alumínium olvasztó- hőkezelő és szilikátipari kemencék, kazánházak és technológiai szerelések tervezését , megvalósítását a lehető legkevesebb energia felhasználásával és minél nagyobb érték előállításával biztosítjuk.

A G.M.I. csapat munkájának az elve: az energiaigény csökkentése, gazdaságos felhasználása.

A Gépészmérnöki Iroda alvállalkozó munkatársai rendelkeznek az MSZ EN 729-2 és MSZ EN ISO 9001 szabványok szerinti valamint az MSZ EN 729-3 szabvány szerinti hegesztett szerkezetek gyártását végző gazdálkodó szervezetek alkalmasságának az igazolásával.( 3/1998.(I.12. )IKIM)

Fel Impressum Jogi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat Kapcsolat
Powered by www.webcomsys.net.
Copyright © 2023 G.M.I. Kft. | All rights reserved! | H-2800 Tatabánya, Vájár köz 6. | Tel.: +36 34 309 610 | Fax: +36 34 309 611 | e-mail: gmi@gmi.hu
bezárás G.M.I. Kft. székhelyének napelemes fejlesztése